Nu am inceput prea devreme sa fiu fotograf de nunta, de mic m-au pasionat muzica si desenul; In decursul anilor m-am dedicat muzicii invatand sa cant la chitara, pian, am urmat cursuri de Canto liric si chiar pentru ceva timp impreuna cu alti prieteni cantam la evenimente restranse. Fotografia m-a fascinat de mic insa nu sosise momentul s-o descopar cu adevarat! Viata mea a inceput sa ia o directie diversa de planurile mele in momentul cand cumparand primul aparat, un Nikon d3200 am inceput sa descopar o lume in care m-am scufundat total.

Sincer nu credeam vreodata ca voi face cariera din Fotografie; setea acestei pasiuni a crescut cu timpul, am inceput sa descopar alti fotografi de nunta consacrati spre care am inceput sa privesc tot mai mult iar din portofoliul si cunostintele dumnealor sa invat Fotografia. Am participat la cursuri de specialitate, workshopuri de fotografie deoarece consider ca cea mai mare investitie este in educatia mea ca artist apoi in aparate pe care le consider mijloace in a-mi manifesta viziunea mea. Sunt foarte importante si aparatele cu accesoriile aferente dar nu intr-atat incat sa faca fotografii superbe singure!

Sunt sotul frumoasei mele sotii, Maria, careia ii multumesc pentru sustinerea si increderea ei in deciziile mele si totodata tatic a doi copii minunati.

Imi iubesc meseria deoarece se bazeaza pe pasiune; Este frumos sa ma trezesc dimineata si sa stiu ca in acea zi fac ce-mi place mie, ca imi voi folosi imaginatia. In zilele cand trebuie sa fotografiez o nunta ma simt relaxat si bucuros totodata caci urmeaza sa cunosc un nou inceput a doua persoane frumoase.

Ma rog lui Dumnezeu sa-mi tina vederea si imaginatia buna sa-mi pot exercita pasiunea toata viata!


Member